Valoració positiva de la sessió plenària de directius per donar entrada a la nova temporada

Valoració positiva de la sessió plenària de directius per donar entrada a la nova temporada

Es va fer una valoració sobre l’estat actual del Pla Estratègic i els caps dels diversos departaments van explicar i detallar els seus objectius de cara a la nova campanya.

4 Octubre, 2017. El passat dijous 28 de Setembre es va dur a terme la sessió plenària de tot l’equip directiu del Club per donar el tret de sortida a la nova temporada 2017-18.

En una assemblea de gairebé quatre hores de durada i a la que van assistir una quarantena de persones, va ser el President, Josep Mª Biosca, qui va donar la benvinguda oficial a la nova campanya. A més, el President va transmetre un missatge positiu als membres presents i va destacar la bona labor de tots els treballadors que fan la seva feina al Club dia rere dia.

El Vicepresident, Òscar Pallarols, va fer una intervenció valorant l’estat actual del Pla Estratègic i posant sobre la taula les dades que queden per assolir. Pallarols també va aprofitar per encoratjar a tots els directius a mirar més endavant i començar a planificar un futur més llunyà.

També va intervenir el Tresorer, Lluís Garcia-Gascón, que va fer una explicació sobre el marc pressupostari i el pla financer del Pla Estratègic. Va parlar de l’evolució positiva del compte de resultats dels últims exercicis i va detallar els nous procediments de seguiment que s’instauraran a partir d’aquesta temporada.

Després va arribar el torn dels caps dels diferents departaments, que van fer presentacions sobre els projectes estratègics anuals més significatius, que afecten a les seves respectives seccions. Com a seccions del Club hi figuraven les de Hockey, Tennis, Pàdel, Poliesportiva i Fitness i els departaments d’Instal·lacions i Comercial.

 

La sessió va concloure amb un llarg debat sobre diversos temes d’importància. La valoració de la sessió va ser molt positiva per part de tots els presents i es va arribar a l’acord d’organitzar noves sessions al llarg de l’any.