Noves pistes de pàdel i millores al tennis

Noves pistes de pàdel i millores al tennis

L’Atlètic passa a tenir 10 pistes de pàdel i renova 6 pistes de terra batuda aquesta temporada.

 

18 Desembre, 2017. Sumades a la renovació de les tres pistes de terra batuda efectuades el mes d’octubre (pistes 1, 7 i 8), la Junta Directiva ha aprovat tirar endavant el projecte de construcció de dues pistes de Pàdel (9 i 10) en l’actual emplaçament de la pista 6 de tennis de gespa artificial, que té poc ús. Aquesta obra suposa que el nombre de pistes de pàdel del Club s’ampliarà a 10, sent un dels clubs amb més pistes de Terrassa. El fet de tenir 10 pistes permetrà a l’Atlètic poder organitzar i acollir tornejos d’alt nivell i poder oferir als socis un millor servei en hores punta.

Aquestes accions s’emmarquen dins de la fase 2 dels compromisos aprovats en el sí del Pla Estratègic, pel que es portarà a terme una gran intervenció de renovació a les pistes de joc de les seccions de raqueta en la present temporada 2017-2018.

Donat que es redueix una pista de tennis, s’ha aprovat també l’acceleració del Pla de Renovació de pistes de terra batuda, aprovat el setembre del 2017, i a principis d’aquest nou any, el mes de febrer, també es renovaran completament tres pistes més de terra batuda.

Amb aquesta actuació, en total s’hauran invertit aproximadament 80.000€ en renovar i ampliar pistes, que sumats als 70.000€ ja invertits amb les pistes 4 i 5 de tennis l’any 2015 i d’altres millores d’il·luminació i tancaments en pàdel, sumen un total de 150.000€ invertits en els esports de raqueta des de l’inici del Pla Estratègic.

La pista principal de tennis abans de ser renovada. (FOTO / ATHC)

 

Aquest dimecres dia 20 de desembre tindrà lloc una sessió informativa de presentació sobre el projecte de pistes a la sala Mediateca del Xalet del Club a les 19.30h, on hi poden assistir tots els socis interessats de les seccions de tennis i pàdel.