Obertes les inscripcions per la Gran Lliga de Pàdel 2018!

Obertes les inscripcions per la Gran Lliga de Pàdel 2018!

La competició d’enguany s’ampliarà a la categoria mixta.

29 Gener, 2018. En pocs dies s’iniciarà la nova Gran Lliga de Pàdel 2018 que es disputa al Club cada temporada. L’edició d’aquest any presenta diverses novetats i millores en alguns aspectes i també guanyarà en seriositat competitiva.

La novetat més destacada d’aquest any és que la competició s’ampliarà a la categoria mixta: un jugador podrà jugar en dues categories. Per altra banda, per donar-li més seriositat i un punt més just, quedarà suprimit el grup de tres jugadors, haurà de ser de dos.

La Gran Lliga serà una mica més llarga que la de la temporada passada, que va tenir un èxit absolut de participació. Aquest any, però, la intenció és superar els registres. La Lliga permet mantenir la regularitat del joc, agafar ritme i sensacions, marcar-se petits objectius i l’avantatge que la reserva de pista es fa des de l’administració.

L’exigència envers la normativa serà elevada. És per això que és important que tothom la llegeixi per evitar confusions, ja que s’aplicarà fil per randa.

 

Des de la Secció de Pàdel, s’han fet arribar unes recomanacions:

1. Parelles equilibrades i sobretot en categoria mixta.

2. ES PREGA FLEXIBILITAT HORÀRIA. Adaptar-se el màxim possible a l’hora d’acordar partits. Es poden jugar 3, 4 i 5 partits al mes.
Pel que fa a les inscripcions, els jugadors hauran de completar el formulari que hi ha a l’enllaç següent; els que també participin en categoria mixta, hauran d’omplir-ne dos.

 

Formulari: https://goo.gl/forms/QD2mMPZ8II841gn43

Últim dia inscripcions: 9 de febrer