Els dos equips juvenils de l’Atlètic, classificats pel Campionat d’Espanya de sala

Els dos equips juvenils de l’Atlètic, classificats pel Campionat d’Espanya de sala

Les noies van aconseguir la classificació directa mentre que els nois han hagut de superar la fase sector aquest cap de setmana.

30 Gener, 2018. L’Atlètic juvenil masculí ha superat aquest cap de setmana la seva fase sector i es classifica pel Campionat d’Espanya de hockey sala, que tindrà lloc a Ourense (Galicia) del 9 a l’11 de febrer.

El sector, que s’ha disputat al pavelló de Can Salas, ha estat un exàmen que els de Ferran Freixa han superat amb facilitat. Amb un ple de victòries (3 de 3) i un balanç de 32 gols a favor i únicament 2 en contra, han passat per sobre del València CH (12-0), del Santo Tomás Lizeoa (0-12) i del CH Pozuelo (8-2).

L’Atlètic estarà en el Grup A amb la RS Tenis, el Club de Campo i el Júnior FC, a qui va guanyar (7-0) en el partit que decidia el 3r i 4t lloc del Campionat de Catalunya.

 

Per altra banda, més curt ha estat el camí de l’Atlètic femení, gràcies a la seva segona posició en el campionat català. Només la diferència de gols va fer que el CD Terrassa quedés en primer lloc a la taula, després d’haver empatat a punts (13 punts) i en el partit disputat entre els dos equips (2-2). Les noies de Jordi Flo van acabar invictes i només van deixar escapar el punt que les va fer baixar del primer lloc.

El Campionat d’Espanya femení se celebrarà al pavelló de Matadepera els dies 9,10 i 11 de febrer (igual que el masculí) i l’Atlètic formarà part del Grup B, juntament amb el Junior FC, la SPV Complutense i el CH Sardinero.