Aquest diumenge arrenquen els Campionats de Catalunya de 2a i 5a categoria!

Aquest diumenge arrenquen els Campionats de Catalunya de 2a i 5a categoria!

Amb una durada d’una setmana, el Club busca que els seus dos equips aconsegueixin ascendir de categoria.

31 Gener, 2018. Aquest diumenge l’equip de pàdel de l’Atlètic disputa el Campionat de Catalunya de 2a categoria per equips. L’equip, capitanejat per Kilian Bravo, tindrà l’objectiu de recuperar la 1a categoria on ja s’hi havia estat durant any. El conjunt de Can Salas estarà format pels jugadors de primera línia de la casa i, malgrat la dificultat del repte, des de la Secció de Pàdel es respira optimisme per poder-ho aconseguir. El campionat, que es disputarà al Cercle Sabadelles, tindrà una durada d’una setmana, posant el seu punt i final el diumenge 11 de febrer.

Per altra banda i durant les mateixes dates, al Club Tennis Salou tindrà lloc el Campionat de Catalunya de 5a categoria per equips, en el que l’Atlètic té el mateix objectiu: pujar a la 4a. L’equip estarà capitanjeat per Enric Carrera i promet donar guerra per aconseguir-ho.

 

Els dos tornejos vénen a ser uns dels més importants que venen pròximament i en els que el Club sempre hi participa. Des de la Secció de Pàdel s’anima a tots els aficionats grocs a que vinguin a donar recolzament als nostres equips.

 

Els horaris dels partits sortiran a la web de la Federació Catalana de Pàdel.