L’Atlètic juvenil masculí es proclama campió d’Espanya de sala

L’Atlètic juvenil masculí es proclama campió d’Espanya de sala

Els de Ferran Freixa es van imposar a la final per 2 gols a 1 contra la RS Tenis, mentre que el femení es va quedar a les portes del bronze.

12 Febrer, 2018. L’Atlètic juvenil masculí va guanyar ahir el Campionat d’Espanya de hockey sala disputat de divendres a diumenge a Ourense (Galícia). El conjunt de Ferran Freixa va guanyar per la mínima (2-1) al que havia estat fins ara vigent campió, la RS Tenis de Santander, amb gols de Pepe Cunill i Joan Dalmases.

A la fase de grups, l’Atlètic també va guanyar en el seu debut als càntabres (4-2), seguida d’una altra victòria sobre el Club de Campo (0-3). Amb la classificació com a primers del Grup A ja assegurada a la segona jornada, els grocs van perdre contra el Junior FC per 3 gols a 4. La semifinal contra el Club Egara va ser molt igualada. L’empat a 2 al final del partit va obligar a decidir el finalista a la tanda de shoot-outs, en els que el porter, Pau Roca, va estar encertat i va aconseguir aturar-ne dos i donar el pas als seus a la final.

L’Atlètic aconsegueix proclamar-se campió d’Espanya de sala sis anys després que un equip de la casa guanyés l’últim a Cadis la temporada 2011-12. Pel que fa a les distincions individuals, Jordi Bonastre va obtenir el premi com a màxim golejador.

Per la seva banda, l’Atlètic juvenil femení va quedar quart classificat. després de perdre contra el SPV Complutense (2-4) en el partit pel bronze. Les de Jordi Flo van debutar perdent, també contra les madrilenyes (3-2), però es van classificar com a segones del Grup B, guanyant al CH Sardinero (3-2) i al Junior FC (1-5). A semifinals, no van poder amb un gran Club de Campo, futur campió, que va passar per sobre amb un contundent 5-2.