CROWDFUNDING: Ajuda a l’Atlètic Divisió d’Honor Masculí a anar a Rotterdam!

CROWDFUNDING: Ajuda a l’Atlètic Divisió d’Honor Masculí a anar a Rotterdam!

L’Atlètic ha obert una campanya per a que hom pugui fer una aportació i ajudi al primer equip a finançar el seu desplaçament a l’Euro Hockey League.

20 Febrer, 2018. L’Atlètic  ha iniciat avui una campanya de crowdfunding per a que l’Atlètic Masculí de Divisió d’Honor és pugui finançar el viatge a Rotterdam per disputar les rondes del KO16 i KO8 de l’Euro Hockey League. El crowdfunding consisteix en què qualsevol persona, membre del Club o no, pot fer una aportació econòmica per ajudar a l’equip. Aquesta aportació es veurà recompensada amb articles de jugadors, articles del Club o sessions d’entrenament especialitzats amb integrants de l’equip. Aquestes contrapartides estaran determinades en funció de l’import i seran entregades una vegada finalitzi la campanya. Aquesta campanya estarà operativa des d’avui, 20 de febrer, fins el 18 de març.

PER FER UNA APORTACIÓ, VISITEU L’ENLLAÇ.

 
L’Atlètic Terrassa sempre ha estat a dalt de tot del hockey herba espanyol, sent l’equip més llorejat d’Espanya, amb 21 Lligues, 13 Copes del Rei i dues Copes d’Europa. Els groc i negres sempre s’han caracteritzat pel bon joc en equip, la tècnica individual i l’esforç fins a l’últim minut de partit, un minut final que ens ha donat moltes alegries.
Com a campions de Lliga de la temporada passada, s’han guanyat la classificació directa pels vuitens de final de l’Euro Hockey League. Aquesta ronda, de la qual sortiran els quatre equips classificats per la FINAL FOUR, es disputarà a Rotterdam (Holanda) del 30 d’abril al 2 de maig. El caràcter amateur de l’equip, que entrena i competeix com un de professional, fa que tingui difícil el finançament d’aquests desplaçaments a Europa.
És per això, que l’Atlètic Masculí de Divisió d’Honor ha obert aquesta campanya per recaptar 10.000€ i, així, poder cobrir una part del cost total: 24.000€. D’aquests 24.000 euros, 8.000€ són pels bitllets d’avió de tot l’equip (20 jugadors + STAFF), 8.000€ més per l’hotel, 6.000€ per les dietes i 2.000€ per altres despeses.
La temporada passada van caure als quarts de final, però fa dues van aconseguir entrar a la FINAL FOUR per primera vegada en la història! Aquest any tenim la il•lusió que ho tornin a repetir, de fer coses grans a Europa, i és per això que demanen la vostra ajuda i tot el vostre suport. Ajuda’ls a competir al màxim nivell europeu!

Aquesta iniciativa innovadora de l’Atlètic s’inclou en una nova plataforma de crowfunding, www.irauna.com, una Startup del Vallès, una nova fórmula per la qual ha apostat el Club per finançar l’esport d’alt nivell i de competició.

 

PER FER UNA APORTACIÓ, VISITEU L’ENLLAÇ.

 
PD. Part de l’aportació es pot desgravar fiscalment amb la declaració de renda.