Catalunya SUB16 masculí i femení, campions d’Espanya!

Catalunya SUB16 masculí i femení, campions d’Espanya!

Les dues seleccions han dominat el torneig de cap a peus.

26 Març, 2018. Les dues seleccions catalanes SUB16, masculina i femenina, s’han endut els Campionats d’Espanya Autonòmics que s’han jugat aquest cap de setmana passat a València. És el tercer any consecutiu que es produeix aquest resultat en la categoria.

La selecció masculina, entrenada per Oriol Freixa, ha firmat un torneig estel·lar, passant de forma insultant per sobre de tots els seus rivals a la fase de grups i golejant a Madrid a la final (7-0). En xifres totals, Catalunya ha marcat 51 gols en tot el torneig i no n’ha rebut cap, una mitjana de 8,5 gols per partit.

Els jugadors de l’Atlètic cadet que han format part de l’equip català han estat Pol Cabré, Grau Albert, Arnau Pérez i Xavi Barutel.

 

Per la seva banda, la selecció femenina, que entrenava Edi Tubau, també ha aixecat la copa amb força contundència, tot i que no amb la superioritat tant clara com la dels nois. Catalunya ha fet un balanç de 38 gols a favor i 7 en contra en tot el torneig, aconseguint també el ple de victòries. A la final, es van imposar per 4 gols a 2 a la Comunitat de Madrid. Una final que se’ls va posar de cara amb el 3-0 de la mitja part, però que van haver de lluitar després que Madrid retallés distàncies a la segona meitat.

Angi Ibañez, Clara Barba, Txell Vizcaíno i Maria Gestí han estat les jugadores que han format part del combinat. A destacar que la Maria Gestí ha estat designada com a màxima golejadora i millor jugadora del campionat.

 

CLASSIFICACIÓ FINAL (Masc.)

1.CATALUNYA

2.Madrid

3.Cantàbria

4.Euskadi

5.Comunitat Valenciana

6.Astúries

 

CLASSIFICACIÓ FINAL (Fem.)

1.CATALUNYA

2.Madrid

3.Euskadi

4.Comunitat Valenciana

5.Cantàbria

6.Astúries