ESCUDERIA MATHC

L' escuderia MATHC és de les seccions amb més tradició dintre el Club. S'encarrega de l'organització de rallies emblemàtics, actes socials i activitats diverses, relacionades amb el món de la motocicleta.

BIKE TRIAL

El Biketrial és la modalitat més vistosa i espectacular del món de les dues rodes. Requereix d'una gran condició física i amplis coneixements tècnics. És per això que l'Atlètic disposa d'instal·lacions, staff i recursos que permeten fer dels nostres alumnes, grans pilots.

CAMPIONAT DE GOLF

La secció de golf del Club guanya adeptes constantment gràcies al torneig social anual, que es disputa en diverses localitats i consta de diverses proves.

SECCIÓ POLIESPORTIVA

Presidenta: Neus Gudiña Escuredo

Responsable CIE: Susanna Salvador
Vocals: Clàudia Ayats, Sílvia Llòpis, Anna Puyalto

Director Secció Poliesportiva: Marc Barrachina

La Secció de Natació i Escuderia son les més antigues, i s’hi ha anat afegint noves seccions com és la de Biketrial o Golf. Així mateix, fa prop de tres dècades que es va iniciar el Centro de Iniciación Deportiva, com a escola d'iniciació multiesportiva, actualment denominat com a CIE. El respecte i el compromís són la nostra bandera, l’equip és el nostre escut! Els nostres valors fonamenten el nostre Club i, el més important, traspassen els nostres murs. Els valors i els principis que aquí s’inculquen no només serviran per l’esport sinó per les seves vides. Transmetrem respecte dintre i fora del camp de joc, i ensenyarem que treballar en equip i aprendre a comprometre’s amb quelcom important fa grans a les persones.

ESCUDERIA MATHC

Pels amants del motor clàssic, fem matinals mensuals els diumenges, de setembre a juny.
L’Escuderia també participa en algunes proves organitzades per altres entitats del motor, que anirem anunciant en el moment de conèixer el calendari a la nostra web, Facebook, Twitter...

cartellMOTOS2018NOU5

BIKE TRIAL

biektrial-03

L'Atlètic disposa d'un Staff i instal·lacions immillorables per a la pràctica d'aquesta apassionant modalitat de ciclisme, que no deixa indiferent a ningú. La secció prepara física, tècnica, tàctica i mentalment a tots els seus pilots, per assolir èxits ja sigui en competició o personals.

CAMPIONAT DE GOLF

golf-athc

CAMPIONAT SOCIAL: Dirigit a tots els socis del club i amb possibilitat de portar un no soci convidat. Un dissabte al mes, de setembre a juny. Són 9 proves individuals i 2 per parelles que es celebraran per Nadal i el mes de juliol, coincidint amb el final de la temporada. Les proves es realitzen per diferents camps de la geografia catalana plens d’encant i de reptes.
CURS DE GOLF: Cursos individuals i col·lectius, per adults i nens, sempre sota demanda amb un mínim de 8 persones. LLICÈNCIA: Alta/Baixa/Modificació i tramitació de llicència a través del Club.

VULL MÉS INFORMACIÓ!

Contacte
Enviando