L’equip absolut de pàdel queda a un pas de l’ascens a Primera

L’equip de Pàdel Absolut de l’Atlètic ha quedat a tocar de l’ascens a primera divisió catalana de Pàdel, grup on militen els vuit millors equips de Catalunya.

Un únic set ha impedit el gran salt, ja que el resultat a semifinals, davant un poderós RC Polo va ser de 3 partits a 2.

Cal destacar el gran partit de Gustavo Oliva i Joan López, que es van haver d’enfrontar a una primera figura del padàl mundial com és Willy Lahoz. Per altra banda, destacar la gran actuació d’en Xavi Ribera que sent el més veterà de l’equip, ha estat més que a l’alçada de l’esdeveniment.

Des de la secció agraïm molt els suport dels socis del Club que vau venir a recolzar l’equip en una gèlida tarda com la de dissabte! Estem molt contents amb el resultat i esperem tornar a tenir l’oportunitat l’any vinent, tot i la dificultat que any rere any ens mostra aquest esport quant a exigència, nivell i jugadors.