L’Atlètic DHF acaba tercer, l’Atlètic DHM cinquè i el Vallès perd la categoria en el Campionat de Catalunya de sala

L’Atlètic DHF acaba tercer, l’Atlètic DHM cinquè i el Vallès perd la categoria en el Campionat de Catalunya de sala 

Ambdues competicions s’han disputat aquest cap de setmana: la masculina s’ha fet amb dos grups i encreuaments, mentre que la femenina amb un format de lliga única.

15 Gener, 2017. L’Atlètic DHF ha aconseguit aquest cap de setmana una meritòria tercera posició al Campionat de Catalunya de hockey sala. Les d’Andreu Enrich s’han penjat el bronze amb un balanç de tres victòries, un empat i dues derrotes. Per altra banda, l’Atlètic DHM ha acabat cinquè després de quedar fora per ben poc de les semifinals i de guanyar per shoot outs al Club Egara en el partit per la cinquena i la sisena plaça. Per la seva banda, el Vallès ha acabat últim classificat al perdre amb l’Egara 1935, fet que provocar el seu descens de categoria.

 

L’equip femení va començar amb pas ferm golejant al Club Egara ‘B’ per 0 gols a 4, però deixant-se punts empatant amb el FC Barcelona (5-5). Dissabte es van enfrontar al FC Junior, futur campió, i van caure per 5 a 2, però no va fer baixar els ànims a l’equip que va guanyar al Línia 22 per la tarda (2-5). El diumenge l’Atlètic va arrencar amb un altre entrebanc perdent contra el Club Egara (2-3), però el partit decisiu per determinar la tercera plaça contra el CD Terrassa va acabar amb una contundent victòria (5-2) per les grogues.

 

Les noies durant un minut de silenci abans de jugar contra el CD Terrassa. (FOTO / ATHC)

 

Per la seva banda, decepció entre els jugadors de l’Atlètic DHM que va veure com se’ls escapava per petits detalls la classificació a semifinals. Dirigits per Xero Gasol, van començar golejant amb autoritat al Vallès Esportiu (0-8) i es van deixar empatar a temps acabat pel CD Terrassa (4-4), que en cas de no haver estat així hagués suposat la classificació directe com a primers de grup pels de Can Salas. L’endemà es van enfrontar a Les Fonts i van quedar sense opcions d’entrar a semifinals al perdre per 6 gols a 3. En el partit pel cinquè i sisè lloc contra el Club Egara, els de Gasol van empatar sobre la botzina (3-3) i van vèncer als shoot outs.

Dolorós paper el del Vallès, que ha acabat perdent la categoria en un campionat que no ha estat fàcil per ells. Els de Roger Pablo van començar amb la dura derrota contra l’Atlètic, pèro refent-se empatant amb Les Fonts (5-5). Amb opcions fins l’última jornada d’entrar a semifinals, van caure contra l’equip de Les Pedritxes per 3 gols a 0. En el partit per determinar el descens, es van veure superats per l’Egara 1935 (4-0).