Gala festiva al Rístol Can Salas per celebrar els dos premis de l’Atlètic

Gala festiva al Rístol Can Salas per celebrar els dos premis de l’Atlètic

A la nit van assistir-hi Alfredo Vega, Mireia Solsona i Gerard Figueras, entre d’altres.

24 Abril, 2018. El passat divendres 20 d’abril es va celebrar al Club la Gala amb motiu dels premis com a Millor Entitat de Terrassa 2017 i Millor Club de Hockey d’Europa 2017 rebuts en aquests darrers dos mesos.

A l’esdeveniment hi van assistir els càrrecs capdavanters de les institucions rellevants per l’Atlètic: l’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, l’alcaldessa de Matadepera, Mireia Solsona i el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras. A més, també es va comptar amb la presència dels presidents de les federacions catalanes i espanyoles de hockey, Xavier Adell i Santiago Deó, respectivament, i el president de l’associació Hockey Per Terrassa, Xavier Salvatella, així com la coordinadora del projecte de la Lliga BBVA Hockey Plus, Marta Puig. La resta de la sala la van omplir els treballadors del Club, els membres de la Junta, els jugadors dels tres primers equips de hockey d’elit, mitjans de comunicació i altres socis i sòcies.

Abans de sopar va ser el president de l’Atlètic, Josep Maria Biosca, qui va iniciar el torn de parlaments i va donar pas a un video-resum explicant què havia fet que l’Atlètic guanyés ambdós premis. Seguidament, van ser l’alcalde terrassenc, Alfredo Vega, el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, i el president de la RFEH, Santi Deó, els que van felicitar a la família groga pels dos reconeixements. Per acabar amb la nit festiva, es va sopar al restaurant Rístol Can Salas, que va comptar amb una sala plena de gom a gom.