L’Atlètic DHF seguirà la temporada que ve a la Lliga Iberdrola!

L’Atlètic DHF seguirà la temporada que ve a la Lliga Iberdrola!

La Universidad de Sevilla renuncia a disputar la promoció per l’ascens i fa que l’Atlètic DHF aguanti la categoria sense jugar el play out.

15 Març, 2018. L’Atlètic DHF ha aconseguit la permanència a la màxima categoria del hockey espanyol per la temporada que ve a causa de la renúncia que ha fet oficial aquesta setmana la Universidad de Sevilla a pujar de categoria. L’equip andalús ha pres la decisió suficienment tard com per no fer possible que l’equip tercer classificat de Primera, el CH Sardinero, pugui accedir a jugar la promoció contra les d’Andreu Enrich.

L’Atlètic ha acabat la lliga regular en penúltima posició després de caure a Canàries contra la UD Taburiente per 2 gols a 0. Això el feia jugar-se la categoria en un play out a tres partits contra el segon classificat de Primera, la Universidad Sevilla. Vista la renúncia inesperada de l’equip andalús a pujar de categoria, les grogues seguiran, doncs, com a equip de Divisió d’Honor sense haver de jugar aquesta promoció, que havia de començar amb la visita de les sevillanes aquest diumenge a Can Salas.

Tot plegat ha fet que el primer equip femení de la casa hagi aconseguit l’objectiu d’aguantar la categoria amb l’equip més jove del campionat, una bona mostra del gran treball que s’està duent a terme amb la nostra cantera.

 

Enhorabona a tot l’equip!