Johannes Mooij, primera incorporació de l’Atlètic DHM per la següent temporada

Johannes Mooij, la primera incorporació de l’Atlètic DHM per la següent temporada

El jugador de 23 anys i provinent de l’Amsterdam també ha debutat amb la selecció absoluta holandesa.

4 Juny, 2018. Johannes Mooij és el primer fitxatge de l’Atlètic DHM de cara a la pròxima temporada. El jove internacional holandès, de 23 anys, arriba provinent de l’Amsterdam, on hi ha militat durant les 5 darreres temporades i del qual n’ha estat capità en aquest últim any.

Mooij ha estat internacional sub 21 amb la selecció holandesa i ha arribat a debutar amb el combinat absolut. L’holandès pot jugar tan de defensa com de migcampista i ha signat una gran temporada amb el seu equip arribant a la final de la Hoofdklasse en la qual van perdre el tercer partit del play off pel títol contra el SV Kampong.