Tot a punt pel Campionat d’Espanya!

Tot a punt pel Campionat d’Espanya!

Els grups en categoria masculina i femenina ja estan definits.

19 Juny, 2018. Els nostres equips juvenils ja coneixen els seus rivals pel Campionat d’Espanya que tindrà lloc a partir d’aquest dijous fins diumenge a les instal·lacions de Can Salas.

En categoria masculina, l’Atlètic ha quedat encabit al Grup B juntament amb Club de Campo, CD Terrassa i Complutense. El Grup A el formen Junior FC, RS Tenis, CH Pozuelo i RC Polo.

Al Campionat de Catalunya, després de quedar líders destacats de la fase regular, els de Ferran Freixa van perdre la final del play off pel títol contra el Junior per shoot outs, després de no treure profit del bon resultat que havien aconseguit els grocs a l’anada a Sant Cugat (1-3).

TOTS ELS HORARIS DEL CDE MASC.

 

En categoria femenina, l’Atlètic formarà part del Grup A amb CD Terrassa, SPV Complutense i Real Lizeo com a rivals. Al Grup B s’enfrontaran Club de Campo, Junior FC, CH Pozuelo i RC Polo.

Les noies entrenades per Jordi Flo van acabar en quarta posició la fase regular del campionat català i van aconseguir la tercera posició guanyant al Polo en el play off pel bronze, després de caure prèviament contra el Terrassa a semifinals.

TOTS ELS HORARIS DEL CDE FEM.

 

El cartell oficial del Campionat d’Espanya juvenil 2018. (FOTO / ATHC)