A l’Atlètic juvenil masculí se li escapa l’or i les noies acaben quartes al Campionat d’Espanya

A l’Atlètic juvenil masculí se li escapa l’or i les noies acaben quartes al Campionat d’Espanya

Els nois van perdre la final per shoot outs després de ser empatats amb un penal a temps acabat.

25 Juny, 2018. Els dos equips juvenils de l’Atlètic van firmar un gran Campionat d’Espanya, però que va deixar-los amb mal regust. Els nois van deixar escapar la medalla d’or a l’últim minut de la final, quan el Club de Campo va anotar l’empat al marcador amb el temps ja expirat. Per altra banda, les noies van caure en la lluita pel bronze contra el RC Polo per 1 gol a 2.

 

L’Atlètic masculí va signar un ple de victòries a la fase de grups: va guanyar 3 a 1 al CD Terrassa en el debut, va guanyar amb un gol in-extremis a la Complutense (1-o) i va golejar al Club de Campo (posteriorment el rival de la final) per 6 gols a 2, en un partit que decidia les dues primeres decisions del Grup B. A l’encreuament de semifinals, els de Ferran Freixa van superar sense gaire patiment al RC Polo per 3 gols a 1, que va quedar primer classificat de l’altre grup, i això va fer que els nois fóssin a la final de la categoria per quart any consecutiu. A la final, el Club de Campo es va avançar mitjançant un PC, però els grocs van empatar i es va arribar amb igualtat màxima a l’equador del partit. A la segona part, l’Atlètic es va avançar de PC i va aguantar el marcador (2-1) fins a l’útim minut de partit, en el que un PC en contra transformat en gol els va fer anar als shoot outs. Tot i així, malgrat no penjar-se la medalla de plata, va ser l’únic equip en acabar invicte el campionat.

Pel que fa a les noies, van jugar una fase de grups perfecta. Les de Jordi Flo van guanyar per 5 gols a 1 al Real Lizeo el dijous. També van sumar els tres punts contra el SPV (1-0), un rival que, sense crear gaire perill a la porteria groga, va saber defensar molt bé la seva i les grogues no van desequilibrar el partit fins a l’últim minut del matx. Per acabar amb la fase de grups immaculada, van superar per la mínima al CD Terrassa (1-0) i es van plantar a semifinals com a primeres del Grup A. A semifinals, es va trobar amb el principal candidat al títol, el Club de Campo que, per sorpresa, va acabar segon classificat del Grup B. Les madrilenyes no van donar opció a un Atlètic que a la mitja part ja perdia 0-3. Una segona part sense opcions clares per les de Flo, va fer que les futures campiones sentenciéssin a base de contraatacs deixant el marcador en un contundent 0 a 5. En el partit pel bronze, va ser el Polo el que es va imposar per la mínima.

 

Respecte als premis individuals, Pepe Cunill va ser escollit millor jugador del campionat.

 

Pepe Cunill rebent la distinció com a MVP. (FOTO / CanalTerrassa)