60 equips participen a la VII edició de la Yellow Cup

60 equips participen a la VII edició de la Yellow Cup

En categoria femenina, el RCT Barcelona va alçar la copa; en la masculina, el CT Nazaret.

9 Juliol, 2018. L’Atlètic va organitzar de nou aquest any la VII edició del Campionat d’Espanya per equips de la categoria cadet, més conegut com la Yellow Cup, en el que van participar fins a 60 equips. Aquest torneig suposa el punt àlgid de la temporada per la secció de tennis de l’Atlètic, que s’omple de jugadors de qualitat de tot Espanya. Els 60 equips participants, 32 van ser masculins i 28 femenins, van exhibir un gran joc i un molt bon nivell tennístic.

Pel que fa als resultats, en categoria femenina el RCT Barcelona es va imposar al RC Polo a la final, amb un CT Murcia que va acabar tercer. El CT València va guanyar el quadre de consolació i el CT Andrés Gimeno va ser-ne el finalista. Per altra banda, en categoria masculina, va ser el CT Nazaret (Cadis) qui va evitar el doblet del RCT Barcelona a Can Salas. El bronze se’l va penjar el CT València i el CT Oceánico (Canàries) es va imposar en la final de consolació al CT Albacete.

Menys sort van tenir els equips de l’Atlètic, que van caure eliminats a la primera ronda: les noies van perdre contra el Peñacañada Club de Campo i els nois contra el Stadium Casablanca.

 

CLASSIFICACIÓ

 

Categoria Femenina

1r RCT Barcelona

2n RC Polo

3r CT Murcia

 

Categoria Masculina

1r CT Nazaret

2n RCT Barcelona

3r CT València