Worldline Iberia i l’Atlètic arriben a un acord tecnològic

Worldline Iberia i l’Atlètic arriben a un acord tecnològic

Worldline Iberia ha creat i dissenyat la nova APP de l’Atlètic amb el mòdul de Smart Stadium.

10 Juliol, 2018. L’empresa Worldline Iberia i l’Atlètic han arribat a un acord en el qual Worldline es farà càrrec del disseny i del funcionament de la nova aplicació mòbil del Club. Aquest es tracta d’un pacte estratègic que vincula a les dues empreses dins d’un partnership tecnològic.

Worldline es dedica a connectar i a assegurar transaccions del dia a dia. Experts en solucions digitals i mitjans de pagament, creen i utilitzen plataformes digitals que abracen tota la cadena de valor de pagament i en les que es gestionen milions de transaccions importants entre una empresa, els seus socis i els seus clients.

En els darrers anys, l’empresa s’ha endinsat en solucions IoT (Internet of Things) i en el marc del projecte europeu de recerca SymbIoTe han trobat en l’Atlètic una bona oportunitat per fer alguna prova pilot aplicant IoT als estadis. L’App de l’Atlètic, creada per Worldline, permetrà a tots els socis i sòcies del Club estar al corrent de totes les novetats, dels esdeveniments i dels resultats de les diferents seccions esportives de l’entitat. A més, l’aplicació compta amb el mòdul de ‘Smart Stadium’, que donarà una visió futurista i molt innovadora, convertint així l’estadi Josep Marquès en un estadi intel•ligent que agilitzarà i millorarà els serveis del recinte a través de la tecnologia.

La nova APP de l’Atlètic ja està disponible per a tots els socis. (FOTO / ATHC)

 

Descarregar la nova APP ATLÈTIC!