Èxit a la II edició del International Veterans Hockey Tournament

Èxit a la II edició del International Veterans Hockey Tournament

El torneig celebrat a Can Salas ha comptat amb un total de 10 equips, tres d’ells de la casa.

10 Setembre, 2018. La segona edició del IVHT, celebrat de nou a les instal·lacions de l’Atlètic durant aquest passat cap de setmana, ha resultat tenir un altre balanç molt positiu. Els dos camps d’aigua del Club es van omplir els tres dies de partits entre els 150 jugadors inscrits, augmentant el nombre d’equips participants fins a 10, 4 més que la temporada passada, entre els quals hi van figurar el Samba, el Can Salas i l’Athc Papis, aquests últims per primera vegada.

El campionat, que es va endur el Barça per segona vegada consecutiva guanyant al Sarrià HC per 2 gols a 1 a la final, va consistir en una fase de dos grups de cinc equips cada un i una segona fase d’encreuaments finals. A destacar la posició final del Can Salas, que va acabar penjant-se el bronze després de vèncer al Polo. D’altra banda, remarcar també la participació de tres equips estrangers: el Quick Stick, el Royal Antwerp i el Hockeer.

 

Diumenge, un cop finalitzada la competició, es va celebrar la cloenda amb un vermut i distincions de record per tots els equips participants a l’era del xalet.

 

CLASSIFICACIÓ FINAL

  1. Barça
  2. Sarrià HC
  3. CAN SALAS
  4. Polo
  5. CD Terrassa
  6. Quick Stick
  7. Hockeer
  8. SAMBA
  9. ATHC PAPIS
  10. Royal Antwerp