L’Atlètic participa per primera vegada al Campionat d’Espanya de menors de pàdel

L’Atlètic participa per primera vegada al Campionat d’Espanya de menors de pàdel

4 parelles grogues han participat al torneig, totes elles entrenades per Kilian Bravo.

10 Setembre, 2018. L’Atlètic ha participat aquest cap de setmana passat al Campionat d’Espanya de menors de pàdel per primera vegada. La nostra entitat hi ha aportat 4 parelles, 8 jugadors que es tecnifiquen de la mà de Kilian Bravo i que han aconseguit grans resultats:

 

  • la parella de cadets formada per Pau Albiach i Gerard Gimeno van passar tres rondes i es van quedar a una d’entrar al quadre final.
  • la parella junior formada per Roger Morell i Miquel Artés va arribar a vuitens del quadre de consolació, tenint present que Artés estava jugant en una categoria superior a la seva.
  • Guillem Carretero i Victor Ruiz, juniors, van arribar a semifinals del quadre de consolació, tenint present també que Carretero jugava en una categoria superior a la seva.
  • per últim, els també juniors Marc Gunfaus i Arnau Morell van aconseguir el millor resultat: el de CAMPIONS d’ESPANYA junior en categoria consolació, títol que van aconseguir després de guanyar sis partits consecutius.

 

A destacar la magnitud que va tenir el campionat, que va comptar amb 850 parelles apuntades, que suposa entorn als 1.700 jugadors, 35 pistes ocupades durant 7 dies i 8 jutges d’àrbitres repartits entre les instal·lacions dels tres centres. Un espectacle en l’àmbit organitzatiu i a nivell competitiu.

 

Van caldre 35 pistes per acollir aquest esdeveniment de gran magnitud.