De Bruijn triomfa a l’European Masters de natació

De Bruijn triomfa a l’European Masters de natació

El veterà nedador, que entrena a l’Atlètic, va guanyar 6 medalles: 3 ors, 2 plates i 1 bronze.

14 Setembre, 2018. El soci de l’Atlètic, Frederik De Bruijn, ha tornat d’Eslovènia folrat de medalles després de disputar, del 2 al 7 de setembre, l’European Masters Swimming Championship 2018 de natació que ha comptat amb gairebé 9.000 participants i en el qual hi ha participat defensant els colors del CN Aquamasters.

De Bruijn, que acostuma a entrenar-se a les piscines del nostre Club, va aconseguir sis medalles en les sis proves a les quals va competir a la categoria compresa entre els 80 i 84 anys, convertint-se així en el nedador que més metalls es va endur. El nostre soci va guanyar 3 ors: un als 800 metres lliures, un altre als 200 metres lliures i un més als 400 metres lliures. De Bruijn també va fer plata a la modalitat dels 200 metres braça i a la de 3.000 metres en aigües obertes. Per acabar, es va penjar la medalla de bronze als 100 metres lliures.

De Bruijn va néixer a Holanda l’any 1938 i la seva vida ha estat sempre estretament lligada a la natació i al waterpolo, esports on ha aconseguit grans èxits a nivell mundial. A més, ha participat als Jocs Olímpics de Melbourne 1956 i de Roma 1960. L’any 2007 es va convertir en campió d’Espanya en la categoria de màsters.

 

De Bruijn al gimnàs de l’Atlètic amb les medalles penjades al coll.