El V Super Gran Slam de menors celebrat a l’Atlètic bat rècords de participació

El V Super Gran Slam de menors celebrat a l’Atlètic bat rècords de participació

Tots els assistents han pogut gaudir d’un pàdel de gran qualitat en un dels tornejos més importants del circuit.

17 Setembre, 2018. Les instal·lacions de l’Atlètic han acollit aquesta darrera setmana el V Super Gran Slam de pàdel de menors amb una afluència de públic i una participació històriques. Aquesta ha estat la segona vegada que les nostres pistes feien d’anfitriones, doncs l’any 2016 també es va disputar a Can Salas un torneig que és un dels més importants de la temporada del circuit de menors.

La cinquena edició del torneig ha batut totes les xifres anteriors, arribant al rècord dels 328 jugadors d’arreu de Catalunya, que han suposat la realització de 350 partits durant 4 dies molt intensos, tots ells iniciats des de les 9 del matí fins quarts d’11 de la nit. La qualitat tècnica dels participants, que estaven compresos entre els 8 i els 18 anys, s’ha notat i han fet gaudir d’un bon espectacle a tots els aficionats que s’han apropat a les pistes.

 

Per acabar però no menys important, la Secció de Pàdel vol agrair molt especialment la paciència i la comprensió dels socis de l’Atlètic que no han pogut practicar amb normalitat el seu esport preferit a les nostres pistes durant aquests dies.