Aquest novembre comencen les obres del nou aparcament de l’Atlètic

Aquest novembre comencen les obres del nou aparcament de l’Atlètic

El dilluns 5 de novembre s’iniciaran les obres de l’accés sud, unes obres que duraran 4 mesos.

23 Octubre, 2018. Ja hi ha data per a l’inici de les obres del nou aparcament de l’accés sud del Club: el dilluns 5 de novembre. Aquestes obres tindran una durada de quatre mesos i es preveu que es puguin enllestir cap a finals del mes de febrer.

El Consell d’Administració de IASA i la Junta del Club ja han aprovat el projecte de l’arquitecte, i soci de l’Atlètic, Jaume Armengol, i també s’ha dut a terme el corresponent procés de licitació de les obres i l’obtenció de la llicència municipal. D’aquesta forma l’Atlètic iniciarà una de les principals obres del Pla Estratègic que, no només és necessària per a la millora de la comoditat dels socis i el control d’accessos, sinó que esdevindrà una actuació emblemàtica d’urbanització del Club amb la prolongació de l’eix vertebrador de les instal·lacions.

 

Respecte a les incidències que pugui causar aquesta gran intervenció, el Club està treballant en una sèrie de mesures per un pla de mobilitat i aparcament temporal per minimitzar les afectacions als socis.

 

Per a més informació sobre l’aparcament, visiteu aquest enllaç.

Així serà l’entrada del nou accés sud de l’Atlètic.