Rotterdam acull la tercera reunió del consorci del STICK Project

Rotterdam acull la tercera reunió del consorci del STICK Project

En aquesta trobada es va donar el vistiplau de l’esquema de mobilitat acadèmic-esportiva.

12 Novembre, 2018. El Projecte STICK, encapçalat per l’Atlètic, continua evolucionant amb l’execució de les proves pilot. Les institucions associades, després d’aprofundir en el seguiment del projecte, varen aprovar l’esquema de mobilitat acadèmic-esportiva dins el marc del programa Erasmus+ els passats 5 i 6 de novembre a Rotterdam, on va tenir lloc la tercera trobada de tot el consorci, organitzada per la Erasmus University Rotterdam i el Hockey Club Rotterdam.

 

Aquest és el programa pilot dissenyat amb la finalitat de testar la proposta d’esquema de mobilitat en totes les seves fases: el procediment de sol·licitud, juntament amb el procés de selecció i nominació. Els estudiants jugadors de hockey seleccionats per al programa pilot començaran, doncs, les respectives mobilitats durant el pròxim any acadèmic 2019/20 amb qualsevol institució del consorci.

Durant la reunió a Rotterdam, l’equip del projecte també va establir diferents accions a dur a terme pel desenvolupament del projecte: l’organització de cinc esdeveniments simultanis als cinc països amb representants de tots els esports, amb la finalitat de compartir els primers resultats del projecte per tal d’estudiar com s’adaptaria l’esquema proposat extrapolat als altres esports.

La coordinadora del projecte, Mireia Galí, la seva assistent,  Gemma Cirera, i el coordinador de la secció de hockey del Club, Andreu Enrich van aprofitar l’ocasió per a realitzar de prop el seguiment de l’Anna Barba com a cas pràctic: l’Anna és jugadora de la pedrera de Can Salas i, actualment, està realitzant els seus estudis a la EUR i, paral·lelament, jugant al primer equip del H.C. Rotterdam.

 

La pròxima reunió del consorci tindrà lloc a Antwerp, Bèlgica, el mes de febrer del 2019.

 

L’equip executiu del consorci del STICK Project es va reunir a Rotterdam. (FOTO / STICK)