L’Atlètic DHF, a la Copa de la Reina!

L’Atlètic DHF, a la Copa de la Reina!

Malgrat perdre l’últim partit de la primera volta, l’Atlètic acaba vuitè i es classifica pel torneig del KO.

 

26 Novembre, 2018. L’Atlètic DHF estarà al bombo del sorteig de la Copa de la Reina que es jugarà a Madrid el mes de març. Les noies d’Andreu Enrich li han guanyat la partida al Club Egara a la classificació, superant a les ratllades pel goal average després d’estar tots dos equips empatats a cinc punts. La dura derrota a casa contra el Club de Campo (0-6) en l’última jornada, actual líder i invicte de la Liga Iberdrola, va fer que l’Atlètic passés a dependre del resultat dels seus rivals directes i, afortunadament, la situació es va donar per a que les de Can Salas participin al torneig del KO per segon any consecutiu.

L’equip va començar el campionat sumant un empat valuós a Les Pedritxes i sumant-ne un altre al Pla del Bon Aire a la tercera jornada. A la jornada 7 va aconseguir la primera victòria a domicili, al camp de la RS Tenis. Per tant, punts importants contra rivals directes que encara haurà de rebre a casa en aquesta segona volta que s’iniciarà el febrer. Pel que fa als gols, les grogues n’han fet 10 i n’han rebut 22.

 

RESULTATS:

[J1] CD Terrassa 2-2 ATHC

[J2] ATHC 2-4 SPV Complutense

[J3] Club Egara 1-1 ATHC

[J4] ATHC 0-1 UD Taburiente

[J5] Real Sociedad SS 3-1 ATHC

[J6] ATHC 0-1 RC Polo

[J7] RS Tenis 1-3 ATHC

[J8] Junior FC 3-1 ATHC

[J9] ATHC 0-6 Club de Campo

 

CLASSIFICACIÓ: