El Vallès i l’ATHC ‘B’ arriben a l’equador a la primera meitat de la taula

El Vallès i l’ATHC ‘B’ arriben a l’equador a la primera meitat de la taula

Els de Pol Garrido, cinquens, i les de Jordi Fitó, quartes.

3 Desembre, 2018. El Vallès Esportiu ha acabat la primera volta de la Divisó d’Honor B en cinquena posició, a quatre punts de la tercera posició i a setze de la primera. Aquesta primera fase dels de Pol Garrido ha estat marcada, sobretot, per molts empats (cinc en total), tres a domicili, i les dues derrotes contra els equips que encapçalen la taula: la Complutense i l’Atlético San Sebastián. No obstant això, el filial de l’Atlètic és dels pocs equips que no ha perdut cap partit a casa. Amb quatre victòries a l’esquena, és el tercer equip amb millor goal average (+6), amb 27 gols a favor i 21 en contra.

 

Un pèl millor posicionat està l’ATHC ‘B’ a la Primera Divisió Femenina. En una còmoda quarta posició, les de Jordi Fitó li han agafat la mida a la nova categoria i se situen a quatre punts de les places del podi. Un mal inici amb dues derrotes a Madrid, va ser compensat per una ratxa de quatre victòries seguides que van col·locar ràpidament a l’equip en la part alta de la classificació. En total, sis victòries, un empat i quatre derrotes.

 

Les noies de l’ATHC celebren un gol. (FOTO / Alann)

 

El 17 de febrer el Vallès reprendrà la Lliga viatjant a Cadis per jugar contra el CH San Fernando, mentre que l’ATHC iniciarà la segona volta rebent el Club de Campo el dia 23 del mateix mes.