L’Atlètic organitzarà tres tornejos federats de pàdel el 2019 i renova la pista 3

L’Atlètic organitzarà tres tornejos federats de pàdel el 2019 i renova la pista 3

Les pistes de Can Salas rebran el Campionat de Catalunya absolut per equips de 2a, el Circuit Sènior per parelles i el Circuit Bronze.

 

17 Desembre, 2018. Aquesta setmana s’han confirmat els tres tornejos de pàdel que l’Atlètic organitzarà de cara a l’any vinent. El primer, el Campionat de Catalunya absolut per equips de segona categoria, que tindrà lloc del 3 al 10 de febrer. Es tracta del segon torneig més important de la Federació Catalana de Pàdel, en el qual els jugadors de la categoria de plata es disputaran les dues places per pujar a la màxima. L’Atlètic hi participarà amb un equip.

El segon, el Circuit Bronze, que tindrà lloc el mes de maig (dates exactes encara per confirmar). El Bronze és la prova reina organitzada al Club pel que fa a la xifra de participació de socis. I en tercer lloc, la prova del Circuit Sènior per parelles: aquest 2019 serà la primera vegada que se celebra a casa nostra, tant en categoria masculina com en femenina i tindrà lloc entre el 23 i el 29 de setembre.

 

A  banda d’aquestes bones notícies a nivell d’esdeveniments, el Club ja ha acabat amb la renovació de la gespa de la pista 3 i ja està a punt per estrenar. En els propers dies, serà la pista 4 la que estarà en obres amb l’objectiu d’anar millorant poc a poc els seus desperfectes per a afavorir les condicions pel bon joc.