L’Atlètic cadet masculí es proclama campió d’Espanya de sala

L’Atlètic cadet masculí es proclama campió d’Espanya de sala

L’equip femení va acabar en cinquena posició i els dos van rebre el premi ‘Fair Play’ de la competició.

8 Gener, 2019. L’Atlètic cadet masculí es va imposar al Club Egara a la final per 5 gols a 4 i va aixecar d’aquesta manera el primer títol per la categoria masculina de l’Atlètic en aquesta III edició del Campionat d’Espanya de hockey sala. Per la seva banda, l’Atlètic femení es va imposar en el partit pel 5è i 6è lloc contra el CD Terrassa (2-3).

Els nois van obrir i tancar el torneig i, a més, contra el mateix rival: l’Egara. A la fase de grups, l’equip entrenat pels germans Albert i Xavi Lis va empatar a 2 contra els ratllats, guanyar contra la Complutense (3-6) i golejar de forma escandalosa al CH Sardinero (10-0), passant així a semifinals en primera posició del grup A. A semifinals, van superar al CHP Benalmádena per 2 gols a 1. A destacar, el premi de màxim golejador que va rebre el groc Pol Cabré, autor de 13 dianes.

Les noies, entrenades per Xavi Torrent i Sergi Puig, van tenir menys sort en els seus enfrontaments de la primera fase. L’equip va encaixar dues dures derrotes contra el FC Junior (1-4) i el Club de Campo (5-2), però es va refer guanyant al CH Sardinero (2-1).

Un altre fet a destacar, és el premi ‘Fair Play ‘, otorgat per la RFEH, que van rebre els nostres dos equips gràcies a una trajectòria immaculada de joc net en tot el torneig, més enllà dels resultats. Aquest èxit reforça, encara més, el projecte del premi valors que es porta implementant a la nostra escola de hockey des de fa ja 5 anys.

 

Els flamants campions d’Espanya amb el trofeu.

Enhorabona als dos equips!