L’Atètic monopolitza el hockey sala juvenil a Catalunya

L’Atètic monopolitza el hockey sala juvenil a Catalunya

Dos títols més que se sumen a la gran campanya que estan fent els equips de la casa en aquesta modalitat.

21 Gener, 2018. Els dos equips juvenils de l’Atlètic s’han proclamat campions de Catalunya de hockey sala aquest darrer cap de setmana després de vèncer en les seves finals respectives al pavelló del Club Egara. Les noies van aconseguir aixecar el trofeu superant per la mínima (1-0) el CD Terrassa, mentre que els nois van passar per sobre de l’Egara (4-6). D’ara endavant, els dos conjunts ja comencen a preparar el Campionat d’Espanya que tindrà lloc els dies 8, 9 i 10 de febrer a les Illes Canàries, en categoria femenina, i a Alcalá la Real (Jaén), en masculina.

 

Un gol solitari d’Elena Martínez va ser suficient per guanyar la gran final contra el CD Terrassa al Pla del Bon Aire. Un partit que va mostrar la gran igualtat que hi ha hagut entre els dos equips al llarg de tot el campionat i que només petits detalls han fet inclinar la balança cap a les jugadores de Jordi Flo i Xavi Lis. La fase de grups va acabar amb un triple empat a la part de dalt, amb Atlètic, Terrassa i Junior igualats a 11 punts. Va ser el goal average el que va decidir que Atlètic (+17) i Terrassa (+16) disputessin la final de diumenge en detriment del Junior (+15), relegat al partit pel 3r i 4t lloc. Per la seva banda, el Vallès Esportiu va acabar en 5a posició gràcies a la seva victòria contra el Castelldefels HC.

Més gols hi va haver a la final masculina, en la que a la mitja part els de Can Salas ja manaven amb un contundent 1-5 al marcador contra l’Egara i van acabar imposant-se per 4-6. L’equip que entrenen David Ferrer i Xavi Ribas va acabar segon del seu grup, en el que va perdre precisament contra els ratllats (3-2), però la seva victòria a l’encreuament de semifinals contra el Junior (3-2) els va fer accedir a la lluita pel títol. Per altra banda, el Vallès va acabar 4t del grup 1, sense opció a poder classificar-se per la següent fase.

 

Aquests triomfs els permeten classificar-se directament pel campionat estatal d’aquest febrer. Dos èxits que se sumen a la gran campanya que estan fent els equips de la casa en aquesta modalitat.

 

L’equip juvenil femení de l’Atlètic.

 

L’equip juvenil masculí de l’Atlètic.