Les obres del nou aparcament segueixen el ritme previst

Les obres del nou aparcament segueixen el ritme previst

El vial principal d’entrada i sortida ja està en fase avançada i es calcula enllestir l’obra el mes d’abril.

5 Febrer, 2019. Les obres del nou aparcament de l’accés sud del Club segueixen el seu procés segons les previsions inicials. El vial de sortida i d’entrada ja està molt avançat i la configuració de la rotonda va agafant forma. Durant aquest mes de febrer es farà l’asfaltat dels vials principals i, si no hi ha imprevistos, es calcula que la construcció de tot el pàrquing podria quedar finalitzada durant la primera quinzena d’abril.

Pel que fa als efectes secundaris de tota aquesta infraestructura, l’espai disponible per aparcar-hi es va gestionant de forma diferent cada setmana, en funció de les àrees d’actuació.