Laia Girbau, Carlos Molero i Àlex Escoda guanyen el Màsters de Terrassa 2018

Laia Girbau, Carlos Molero i Àlex Escoda guanyen el Màsters de Terrassa 2018

Als tres títols aconseguits per l’Atlètic, s’hi sumen sis finalistes grocs més.

12 Febrer, 2018. Èxit massiu el que ha aconseguit la secció de tennis de l’Atlètic a l’edició 2018 del Màsters de Terrassa, que va posar el seu punt final el passat diumenge. Laia Girbau, en categoria cadet femení, Carlos Molero, en infantil masculí, i Àlex Escoda, en cadet masculí, es van proclamar campions del torneig derrotant a la final als seus rivals a la pista del Club Tennis Terrassa. Girbau va passar per sobre de la seva contricant, Mariona Ocaña del CT Terrassa, amb un contundent 6-1/6-0. Molero també va vèncer còmodament a un jugador del CTT, Martí Muñoz, 6-3/6-2. Per la seva banda, més complicat ho va tenir Escoda per guanyar al, també jugador de l’ATHC, Pere Rovira, per 7-5/6-3.

Aquests tres triomfs s’afegeixen a la gran llista de finalistes grocs que hi ha hagut en les diverses categories: Clàudia Perea (aleví femení), Clara Roman (infantil femení), Tessa Llimargas (sènior femení), Gabriel Canadell (sènior masculí), Pere Rovira (cadet masculí) i Laia Girbau i Norma Rovira en dobles (sènior femení). En definitiva, de les 16 finals que s’han disputat en tot el torneig, en 8 -la meitat- hi ha hagut presència d’almenys un jugador o jugadora de la casa; una d’elles, disputada entre dos dels nostres.

En total, l’Atlètic ha participat al Màsters d’enguany amb un total de 16 jugadors (8 nois i 8 noies) i les nostres pistes també han estat seu de les rondes prèvies a la final de les categories infantils i sèniors, unes finals que s’han jugat totes al CT Terrassa.