4 nominacions grogues a la Nit de l’Esportista de Terrassa 2018

4 nominacions grogues a la Nit de l’Esportista de Terrassa 2018

Jordi Bonastre, Jordi Ros, Atlètic Heura i Sarsa Vallès opten a un guardó.

18 Febrer, 2019. El Diari de Terrassa ja ha donat a conèixer la llista de nominats als diferents premis de la Nit de l’Esportista d’aquest 2018: l’Atlètic tindrà a 4 representants que optaran als guardons.

El jugador del Vallès Esportiu, Jordi Bonastre, ha estat nominat a millor esportista promesa de l’any. Bonastre va guanyar el passat estiu la Copa d’Europa amb la selecció espanyola SUB18 a Santander i aquest any ja ha debutat amb l’Atlètic a la DHA. A més, també ha començat a entrar en dinàmica amb la selecció espanyola SUB21.

També ha estat nominat el tenista Jordi Ros en la categoria d’esport adaptat per a persones amb discapacitat física. Ros, que va participar als Jocs Paralímpics de Barcelona’92 i Atlanta’96, aquest any ha disputat el Campionat Nacional a Olot i el Campionat de Catalunya, arribant a la ronda de quarts de final en ambdós. A la prova de dobles del campionat català va arribar a semifinals. Actualment està disputant el torneig que organitza l’Atlètic, la Yellow Penya (+40), en el que ell és l’únic en jugar amb cadira de rodes, formant parella integradora amb Xavi Fernández, responsable de l’Escola de Tennis Adaptat del Vallès.

Per la seva banda, l’Atlètic Heura també ha estat nominat a esport adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual. En la seva ja dotzena temporada, el seu equip negre ha quedat segon classificat a la Lliga BBVA Hockey Plus i ha aportat diversos jugadors a la selecció espanyola. En total, l’Atlètic Heura agrupa actualment 23 jugadors i jugadores compresos entre els 16 i els 25 anys. A més, també va acabar entre les primeres posicions del X Torneig Catalònia Hockey Plus que es va jugar a les intal·lacions del Junior FC.

Per últim, un dels nostres sponsors, el concessionari Sarsa Vallès, figura a la llista com a suport i col·laboració econòmica al món de l’esport. Sarsa patrocina totes les seccions del Club i en especial els equips de l’escola de hockey passant de la categora benjamí fins a la juvenil, des de fa ja 3 anys, amb un contracte firmat que ho allargarà un quart any més.

Jordi Bonastre. (FOTO / Jordi Gestí)

Jordi Ros. (FOTO / Lluís Clotet)

Integrants de l’Atlètic Heura. (FOTO / Alann)

 

El logo de Sarsa Vallès, present a les samarretes dels jugadors i jugadores de l’Escola de Hockey. (FOTO / Alann)

 

La gala de la Nit de l’Esportista 2018 tindrà lloc el divendres 15 de març al Teatre Principal de Terrassa a partir de les 18.45h. Els promotors de l’activitat són, com en les darreres edicions, l’Ajuntament de Terrassa i el Diari de Terrassa. Podeu consultar la llista completa de nominats, aquí.