L’equip de l’Atlètic aconsegueix 14 podis als Jocs Escolars de natació

L’equip de l’Atlètic aconsegueix 14 podis als Jocs Escolars de natació

El nostre Club hi va participar amb 12 nadadors i nadadores d’entre les categories prebenjamí i aleví.

18 Febrer, 2019. L’Atlètic va fer un gran paper a la final comarcal dels Jocs Escolars de natació, que es va celebrar a les instal·lacions de l’Eurofitness Sant Cugat el passat diumenge. Hi van participar 12 nadadors i nadadores nostres, prebenjamins, benjamins i alevins, i van aconseguir pujar al podi en fins a 14 ocasions.

En prebenjamí de primer any, Emma Belles va guanyar en 25m crol i  25m braça. Paula Riba va quedar tercera a 25m crol i a 25m esquena. Queralt Lloveras, en desena posició a 25m crol, quarta a 25m braça i quinzena a 25m esquena. Léa Briand va fer catorzena a 25m crol i dissetena a 25m esquena.

En prebenjamí de segon any, Aiora Martínez va fer plata a 25m crol i novena a 25m esquena. Marc Font va quedar segon a 25m crol i primer a 25m esquena. Roger Ribas, quinzè en 25m crol i dissetè en 25m esquena. Jan Casas va acabar dinovè als 25m crol i onzè en 25m esquena. Dani Paniello va acabar vint-i-unè als 25m de crol i setzè als 25m d’esquena.

A més, el nostre equip format per l’Aiora, el Roger, l’Emma i el Marc es va imposar en la modalitat de relleus de 4×25 d’estil crol.

En categoria benjamí només hi va participar Eunice Quintana, que va fer setzena als 25m de crol i desena als d’esquena.

En aleví, els germans bessons Bosch van protagonitzar un gran duel a la piscina. El Quim va guanyar en crol i esquena i el Cesc va fer quart en ambdues, separat per només centèsimes del tercer lloc. Per altra banda, el Quim també va guanyar els relleus de 4×25 crol representant el Col·legi Pureza de María Sant Cugat.

 

En total, 14 van ser les escoles o clubs que van participar a l’esdeveniment, que és de caràcter anual: EuropaThauPureza de María, Club de Tennis i Natació Sant Cugat, Club Bellaterra, Àgora, Pi d’en Xandri, L’Olivera, Pins del Vallès, Avenç, Joan Maragall, Santa Isabel, Ciutat d’Alba i l’Atlètic.