L’Atlètic organitzarà el II Campionat d’Espanya de Mamis & Papis 2018-19

L’Atlètic organitzarà el Campionat d’Espanya de Mamis & Papis 2018-19

La segona edició d’aquest campionat tindrà lloc del 28 al 30 de juny.

25 Febrer, 2019. Les instal·lacions de Can Salas acolliran la segona edició del Campionat d’Espanya de Mamis & Papis, que tindrà lloc del 28 al 30 de juny d’aquest 2019. Així ho va comunicar la RFEH al Club, que va presentar la seva candidatura el passat mes de gener per organitzar un esdeveniment que té una gran càrrega esportiva i alhora social i festiva.

La passada edició es va organitzar al RC Polo i el nostre equip de Papis va aconseguir la medalla de bronze, mentre que les Mamis van fer cinquenes. En aquella ocasió, el format de competició va consistir en un grup únic; el format d’enguany encara està per determinar i anirà en funció del nombre d’equips participants, que es donarà a conèixer en les setmanes vinents.