Can Salas acull per primera vegada el TOP Coaches Programme de la EHF

Can Salas acull per primera vegada el TOP Coaches Programme de la EHF

El curs de formació ha reunit a 40 entrenadors i entrenadores d’arreu d’Europa durant una setmana a les nostres instal·lacions.

26 Febrer, 2019. La Euro Hockey Federation va escollir l’Atlètic per a dur a terme el curs d’entrenadors d’alt nivell anomentat ‘TOP Coaches Programme‘ al llarg de tota la setmana passada. Aquest curs ha reunit fins a 40 alumnes de tot Europa que, a més de dur a terme les sessions teòriques i pràctiques a les nostres instal·lacions, també s’han allotjat a la residència de Can Salas.

Per a les sessions pràctiques, els equips cadets masculins i femenins de casa nostra van servir de prova per a posar en pràctica els diversos mètodes d’entrenament que s’han desenvolupat al llarg del curs. És la primera vegada que el nostre Club ha acollit aquest programa.

El responsable de desenvolupament i educació de la federació europea, Thomas Pedersen-Smith, ho va valorar com “una experiència fantàstica” i va agrair el suport que van donar els treballadors del Club durant l’evolució del curs. “El que és fantàstic de l’Atlètic, a part del clima, és la quantitat d’espai que hi ha. El fet de poder fer servir més d’una sala per fer les classes ens ha permès ser més àgils. A més, tots els camps de hockey són perfectes i el xalet molt acollidor“, va afegir. A més, Pedersen-Smith va reconèixer que no situava l’Atlètic al mapa fins el passat mes de juny, amb la consecució del premi ‘Best Club of the Year’ que entrega anualment l’organisme europeu, però que, des d’aleshores, “sempre en parlo meravelles a tot arreu“. “Ja tinc ganes de saber quins projectes tirareu endavant en el futur“, va concloure.