Marc Boltó i Joan Tarrés tanquen la gira oceànica amb els RedSticks

Marc Boltó i Joan Tarrés tanquen la gira oceànica amb els RedSticks

Derrota contra Austràlia (2-1) i victòria per shoot outs contra Nova Zelanda (3-3) en dos nous compromisos de la FIH Pro League.

11 Març, 2019. La selecció espanyola masculina ja ha tornat de la seva gira per Oceania a causa dels compromisos de la nova competició FIH Pro League que enfronta en una lliga d’anada i tornada als 9 millors combinats nacionals del món. Els RedSticks es van enfrontar contra Austràlia el dissabte 2 de març i van caure derrotats per 2-1. Divendres passat van aconseguir empatar contra Nova Zelanda 3 a 3 i van sumar un punt extra gràcies a la seva victòria als shoot outs.

Els jugadors de l’Atlètic DHM que han format part de la llista en aquests dos partits han estat Marc Boltó i Joan Tarrés. El pròxim enfrontament d’aquesta Pro League pels de Fred Soyez serà el proper divendres dia 15 contra Alemanya a les instal·lacions de Beteró (València).