L’Atlètic DHM es penja la medalla de plata a la Copa del Rei

L’Atlètic DHM es penja la medalla de plata a la Copa del Rei

L’Atlètic DHF va caure als quarts de final contra el campió, el Club de Campo.

25 Març, 2019. Bon paper el que ha firmat l’Atlètic DHM en aquesta Copa del Rei que s’ha disputat a Madrid el darrer cap de setmana. Els de Xero Gasol es van imposar al Junior a la ronda de quarts de final amb un 3 a 1 i un domini de quasi tot el partit. A semifinals, els grocs van seguir amb la seva línia ascendent de joc i no van donar opció a la sorpresa rival del Jolaseta, golejant amb un 4-0. A la final, va ser l’Atlètic qui no va tenir opció amb un Polo que va ser superior els 60 minuts i que va acabar aixecant el títol després del 3-1 al marcador.

El davanter argentí, Alan Andino, va rebre la distinció individual de màxim golejador, amb 3 dianes.

Per altra banda, l’Atlètic DHF tenia el rival més complicat a la primera ronda, el Club de Campo, que acabaria pujant al calaix més alt del podi. Les d’Andreu Enrich, amb nombroses baixes i un equip molt jove, va fer partit contra les madrilenyes que van sentenciar a l’últim quart (4-1).

 

Paral·lelament a la competició, a les instal·lacions del Club de Campo també s’hi van jugar tornejos de categories inferiors en les que el nostre aleví femení va aconseguir el triomf. A més, també es va organitzar un torneig inclusiu de Hockey Plus.

Ara el focus de la Copa del Rei i de la Reina ja està posat a Can Salas, que acollirà l’esdeveniment de la següent temporada els pròxims dies 20, 21 i 22 de desembre.