Els nostres SUB16, campions de l’Autonòmic amb Catalunya

Els nostres SUB16, campions de l’Autonòmic amb Catalunya

Les seleccions catalanes masculina i femenina aconsegueixen el doblet guanyant de forma clara el campionat.

8 Abril, 2019. Les seleccions catalanes SUB16 sumen un altre doblet al Campionat d’Espanya Autonòmic de la categoria, el quart consecutiu. Tant en modalitat masculina com en femenina, Catalunya ha estat molt superior: els nois es van imposar a la final a Cantàbria (8-0), mentre que les noies van superar a la Comunitat de Madrid (2-0).

Campionat plàcid pel combinat masculí entrenat per Oriol Freixa, que a la fase de grups va superar els seus rivals amb contundència: 3-1 a la Comunitat Valenciana, 0-16 a Aragó i 8-0 a Euskadi. A semifinals, Catalunya superava per 3-0 a Madrid.

En categoria femenina, Catalunya tampoc va tenir gaire oposició. A la fase de grups va golejar 7 a 1 a la Comunitat Valenciana i 5-0 a Cantàbria. A semifinals, l’equip entrenat per Edi Tubau va guanyar per 5-3 a Euskadi.

Els jugadors i jugadores de la nostra casa que hi han participat han estat Pol Bonastre, Xavi Barutel, Pol Cabré, Txell Vizcaíno, Mar Sola i Núria Carles. A més, pel que fa a distincions individuals, Pol Cabré va ser designat millor jugador del campionat.