Els dos equips infantils de l’Atlètic, masculí i femení, campions d’Espanya de sala

Els dos equips infantils de l’Atlètic, masculí i femení, campions d’Espanya de sala

Els nois es van imposar al Junior a la final i les noies a l’Egara, mentre que el Vallès va acabar en una meritòria sisena posició.

6 Maig, 2019. Els dos equips infantils de l’Atlètic es van proclamar campions d’Espanya la setmana passada a Marina d’Or. Els nois ho van fer golejant al Junior a la final (5-2) i les noies imposant-se per la mínima i a l’últim minut contra l’Egara (1-0). Per la seva banda, el Vallès va finalitzar en sisena posició després de caure als shoot outs contra el Sardinero en el partit que decidia la cinquena plaça.

En categoria masculina, Atlètic i Vallès van fer una gran fase de grups: l’Atlètic va quedar primer del Grup B i el Vallès tercer. Aquesta tercera posició del Vallès el va fer emparellar-se amb el seu homòleg del Grup A: el Sardinero. Els càntabres es van acabar enduent el triomf als shoot outs després d’empatar al marcador (1-1). Per altra banda, el primer equip va golejar a semifinals a l’Iluro (4-0) i tampoc van tenir pietat a la final contra l’equip de Sant Cugat.

Les noies també van firmar una molt bona primera fase encapçalant la classificació del Grup A. A semifinals, van guanyar al SPV Complutense i a la final l’esperit Atlètic de l’últim minut va fer la resta.

 

Moltes felicitats als tres equips!

El Vallès infantil es va classificar per primera vegada al Campionat d’Espanya.