L’Atlètic DHF jugarà el play-out per la permanència contra el CH Pozuelo

L’Atlètic DHF jugarà el play-out per la permanència contra el CH Pozuelo

Les d’Andreu Enrich van caure al camp del líder, el Club de Campo, per 6 a 2 i acaben la lliga regular en novena posició.

6 Maig, 2019. L’Atlètic DHF jugarà el play out per la permanència després de perdre a Madrid el passat cap de setmana contra el Club de Campo (6-2) en l’última jornada de la lliga regular, que ha acabat determinant la classificació final de la Liga Iberdrola. Les d’Andreu Enrich ja coneixen el rival amb qui es jugaran estar la temporada que ve a la màxima categoria: el CH Pozuelo.

Les noies han acabat amb 10 punts a la taula, a tres de diferència amb el vuitè classificat, el CD Terrassa, i a cinc de la darrera plaça que ocupa la RS Tenis. A dues jornades pel final, el Pozuelo ja és matemàticament segon a la Primera Divisó i serà el rival d’una eliminatòria que es jugarà a tres partits: el primer a Can Salas el diumenge 26 de maig i el segon al Valle de las Cañas el dia 1 de juny. En cas de necessitar un tercer partit per desempatar l’encreuament, aquest també tindrà lloc a Madrid el dia 2 de juny,