El Vallès acaba quart de la DHB i l’ATHC 1F cinquè de Primera

El Vallès acaba quart de la DHB i l’ATHC 1F cinquè de Primera

Bona temporada dels dos equips que han acabat a la part alta de la classificació.

13 Maig, 2019. Bona temporada la que han firmat el Vallès a la Divisió d’Honor B i, especialment, l’ATHC 1F que feia el seu debut històric a la Primera Divisió Femenina. Els de Pol Garrido han acabat en quarta posició amb 34 punts, mentre que les de Jordi Fitó en cinquè lloc amb 32.

El Vallès ha sumat un total de 8 victòries, 10 empats i 4 derrotes en 22 partits jugats, amb un goal average de +7 (48 a favor; 41 en contra). L’ATHC ha fet una gran campanya guanyant un total de 10 partits, empatant-ne 2 i perdent-ne també 10. Un equip que jugava per primer any en aquesta categoria i que en tot moment ha aspirat a ocupar les parts altes de la classificació de forma molt meritòria.

En l’aspecte individual, destacar a Roc Badia i Jan Vall com a màxims golejadors del Vallès (8 gols tots dos) i a Clàudia Marin per a l’ATHC amb 7.

 

Les integrants de l’ATHC 1F abans d’afrontar l’últim partit de lliga al camp del Sardinero. (FOTO / ATHC)