Quim Bosch es classifica per la Final Nacional Escolar en categoria aleví

Quim Bosch es classifica per la Final Nacional Escolar en categoria aleví

El nostre nedador va aconseguir el segon lloc en les proves de 50 metres crol i 50 metres esquena.

14 Maig, 2019. El nostre nedador aleví, Quim Bosch, s’ha classificat per la Final Nacional Escolar de les modalitats 50 metres crol i 50 metres esquena, després d’aconseguir la medalla de plata al Campionat Territorial Escolar el passat cap de setmana a l’Hospitalet de Llobregat. Pel que fa al sistema classificatori, són els 3 primers els que accedeixen a la següent fase.

En aquest campionat territorial hi participaven els campions de cada comarca a partir de la categoria aleví. Va ser el passat mes de febrer quan en Quim va aconseguir dos primers llocs en les mateixes proves a les finals del Vallès Occidental que es van disputar a Sant Cugat. Les finals nacionals tindran lloc el dia 2 de juny a Igualada.

 

Moltes felicitats i molta sort, Quim!