L’Atlètic DHM cau a la semifinal de la F4 contra l’Egara

L’Atlètic DHM cau a la semifinal de la F4 contra l’Egara

Els de Xero Gasol van perdre per 2 gols a 1 amb un gol dels ratllats a dos minuts pel final.

20 Maig, 2019. L’Atlètic DHM no va poder lluitar pel títol de Lliga a la final de diumenge després de perdre la semifinal contra l’Egara, que feia d’amfitrió en aquesta Final Four 18-19. Els ratllats es van avançar a la primera part amb un gol de stroke. A la segona meitat, van ser els nostres els que van dominar el partit i això es va traduir en el gol de l’empat a través d’un penal córner. A dos minuts pel final, l’Egara va donar el cop de gràcia i els grocs no van saber aprofitar un altre penal sobre la botzina final.

Així doncs, l’Atlètic acaba una bona temporada en la qual ha quedat finalista de la Copa del Rei i segon classificat de la lliga regular després de molts anys.