Més de 200 jugadors participen al Bronze de la FCP organitzat a Can Salas

Més de 200 jugadors participen al Bronze de la FCP organitzat a Can Salas

Els nostres jugadors Sergi Padilla i Jordi Martín van aconseguir el triomf en 3a categoria.

20 Maig, 2019. Ja ha finalitzat una nova edició de la prova oficial Bronze de la Federació Catalana de Pàdel que ha tingut lloc a les nostres pistes. La competició ha comptat amb un èxit participatiu: més de 200 persones van jugar-hi, el que suposa al voltant d’una centena de parelles. D’entre els participants, 15 parelles van estar formades per socis i sòcies de l’Atlètic.

A nivell de resultats, destaca la victòria en 3a categoria masculina de la dupla formada pels grocs Sergi Padilla i Jordi Martín, que es van imposar amb claredat a tots els rivals. En el quadre de consolació de la mateixa categoria, també va ser una parella de les nostres els que van guanyar, aquesta formada per Antonio Escobosa i Xavi Palau. Pel que fa a la categoria femenina, el millor resultat va ser el que van aconseguir Raquel Biosca i Marina Jurado, que van arribar a la final de consolació de 2a.

En definitiva, set dies intensos de pàdel que han omplert el nostres espai de pistes i que ha gaudit d’un gran ambient competitiu i social.