Álvaro Guillén, campió del ITF G4 d’Istanbul en individuals i dobles

Álvaro Guillén, campió del ITF G4 d’Istanbul en individuals i dobles

Amb aquest títol sobre pista dura, el nostre tennista s’assegura sumar 60 punts del ranking ITF i escalar diverses posicions.

22 Maig, 2019. El nostre jugador, Álvaro Guillén, va guanyar la setmana passada el torneig ITF G4 d’Istanbul (Turquia) de pista dura en la modalitat individual i també en la de dobles. Amb aquest títol, Guillén sumarà un mínim de 60 punts que el permetran pujar vàries posicions al rànquing mundial ITF, del qual actualment ocupa el 397.

El jove equatorià, de només 16 anys, va haver de superar al britànic William Nolan a la final en dos sets (6-2 i 6-3). Per arribar fins aquí, Guillén va haver d’eliminar a rivals turcs, serbis, lituans i espanyols en el camí.

Pel que fa a la modalitat de dobles, va formar parella amb l’uruguaià, Emiliano Toche, i a la final van passar per sobre de la parella russa formada per Egor Manko i Ustarkhan Shikhabudinov en dos sets (7-6 (4) i 6-4).