Albert Beltran, una altra incorporació de casa per l’Atlètic DHM

Albert Beltran, una altra incorporació de casa per l’Atlètic DHM

El retorn de l’internacional suposa la tercera alta per la plantilla del primer equip de cara a la pròxima temporada.

5 Juny, 2019. Albert Beltran tornarà a vestir els colors de l’Atlètic la temporada 2019-20. Ho farà després d’haver militat les dues últimes campanyes a les files del HC Rotterdam a una de les millors lligues del món: la Hoofdklasse holandesa. Beltran, 25 anys, ja havia jugat un total de sis temporades a La Bandera abans de la seva experiència a l’estranger, en les quals ha guanyat dues lligues i una Copa del Rei. A més, ve de competir la darrera edició de la Copa del Món amb la selecció espanyola absoluta el passat desembre i és un habitual a les llistes de Fred Soyez per disputar la FIH Pro League.

L’entrenador del primer equip, Xero Gasol, ha destacat que és “un lluitador nat“. “Ha crescut molt com a jugador aquests dos anys. Va marxar un Albert i en torna un altre. Estic segur que sumarà molt i farà que l’equip creixi encara més“, ha afegit.

Aquesta suposa la tercera alta per la plantilla de l’Atlètic DHM de cara a la pròxima temporada, a més de les ja anunciades de Sergi Enrique i Marc Sallés, tots tres formats a la pedrera del Club.