Álvaro Guillén, campió en individuals i sotscampió en dobles a l’ITF G4 de Guayaquil

Álvaro Guillén, campió en individuals i sotscampió en dobles a l’ITF G4 de Guayaquil

Guillén torna a coronar-se com a campió després de fer-ho a Istanbul fa poques setmanes i escala 70 posicions del rànquing.

10 Juny, 2019. Poques setmanes després d’haver guanyat l’ITF G4 d’Istanbul (Turquia), el nostre tennista, Álvaro Guillén, ha tornat a endur-se el títol de l’ITF G4 de Guayaquil (Equador) en individuals i ha quedat sotscampió en dobles.

En la modalitat individual, Guillén només ha cedit un set en tot el torneig i ha passat per sobre de tots els seus contrincants amb claredat. A la final es va imposar al també equatorià, Juan Sebastián Zabala, amb un resultat de 6-4/6-4. En la de dobles, va formar tàndem amb el mateix Zabala i van caure a la final en tres sets contra la parella formada per Paulo César Castillo i Alexander Zederbauer.

Aquests magnífics resultats han fet que torni a pujar posicions al rànquing, del qual actualment n’ocupa la nº219.