Gran paper dels nostres dos equips cadets al Campionat d’Espanya

Gran paper dels nostres dos equips cadets al Campionat d’Espanya

Els nois es pengen la plata després de perdre la final per shoot outs i les noies es queden a un pas de la medalla.

10 Juny, 2019. Bon torneig el que han firmat els nostres dos equips cadets al Campionat d’Espanya, malgrat quedar-se ben a prop dels seus objectius. L’Atlètic masculí va perdre la final per shoot outs contra el Junior després d’empatar a 1 durant el temps reglamentari i es va penjar la medalla de plata. Per la seva banda, l’Atlètic femení es va quedar a un pas de pujar al podi després de caure per la mínima contra el Polo.

Els nois han firmat un campionat quasi perfecte, en el qual han estat invictes en tot el torneig guanyant els tres partits de la fase de grups i ocupant-ne la primera plaça. A semifinals, van superar per 2 gols a 1 al CD Terrassa. Les noies també van fer una gran fase de grups, on van aconseguir 7 punts de 9. A semifinals, van ser els shoot outs els que van deixar fora de la final a les grogues.

Pel que fa a l’aspecte individual, Pol Cabré ha estat distingit com a màxim golejador del campionat, amb 5 gols, i també com a millor jugador.