Can Salas acull la segona edició del Campionat d’Espanya de Papis & Mamis

Can Salas acull la segona edició del Campionat d’Espanya de Papis & Mamis

Aquest divendres arrencarà a casa nostra un torneig que comptarà amb un total de 21 equips.

25 Juny, 2019. La segona edició del Campionat d’Espanya de Papis & Mamis comença aquest divendres a Can Salas. Un total de 21 equips – 10 de Papis i 11 de Mamis – competiran fins diumenge per endur-se el trofeu, en un esdeveniment que l’any passat es va jugar al RC Polo.

A la competició masculina hi participen RC Polo ‘A’ i ‘B’, Club Egara, CD Terrassa, CH Catalonia, Iluro HC, Línia 22, CH Pozuelo, RGC Covadonga i Atlètic. A la femenina, RC Polo, FC Barcelona, Sant Andreu, CH Pozuelo, Castelldefels HC, Línia 22, Junior FC, Club Egara, Vallès i Atlètic.

El format de competició consistirà en una primera fase de dos grups i una segona d’encreuaments finals entre els homònims de cadascun. Ja es poden consultar els horaris del partits de la competició masculina i de la femenina.

El cartell oficial del Campionat d’Espanya de Papis & Mamis.