Comencen les obres de la zona de Spa i del vestidor femení

Comencen les obres de la zona de Spa i del vestidor femení

El Club anirà informant al llarg de les pròximes setmanes de les diverses afectacions de cara als socis.

1 Octubre, 2019. El pròxim dilluns 7 d’octubre començaran les obres de remodelació de la zona de Spa i del vestidor femení, les dues propostes més votades en el procés d’elecció que es va dur a terme ja fa uns mesos entre tots els socis i sòcies del Club. La durada prevista pel total de l’obra és de sis setmanes, així que tot apunta que a mitjans de novembre hauria de quedar finalitzada. El Club anirà informant en els pròxims dies sobre les mesures que s’adoptaran a causa de les afectacions que puguin tenir l’ús del vestidor femení i la zona d’aigües.

Pel que fa a les actuacions, en el vestidor es farà una renovació completa de les dutxes i de la zona de lavabos i aixetes. També es durà a terme una general millora del disseny estètic i funcional, així com la substitució de bancs i penjadors.
Respecte a la zona de Spa, s’hi actuarà de forma integral. La sauna es farà tota nova fins a triplicar-ne la dimensió actual i el bany de vapor es duplicarà. La sala de l’UVA desapareixerà i quedarà, definitivament, un espai totalment renovat, modern, atractiu i amb un servei més bo.

En l’àmbit de les afectacions, el Club informarà cada setmana de les mesures alternatives que es prenguin en funció del desenvolupament d’aquestes obres. A trets generals, durant aquest període de 6 setmanes no es podrà accedir a la piscina interior a través de l’habitual passatge de la zona comuna entre vestidors, sinó que s’haurà de fer a través dels vestidors visitants que hi ha darrere del meeting point de recepció. Les dutxes del vestidor femení es veuran afectades entre dues i tres setmanes, i per tant el Club habilitarà un altre espai perquè les sòcies puguin dutxar-se.

Per últim, l’Atlètic agraeix a tots els socis i sòcies l’acceptació massiva que ha tingut aquesta iniciativa, per l’alta participació en el procés de votació i per la contribució de tots els membres, que gràcies a aquesta es podran culminar les obres que van sortir més votades en el seu dia buscant sempre la millora de les instal·lacions de Can Salas.